Selecteer een pagina

.

YOGA VROUWENPOWER WEEK

Inspiratie retraite met als thema VRIJHEID

29 april t/m 5 mei 2018

Creëer, onthaast, geniet!!
Wil je heerlijk ontspannen, dichter bij jezelf komen, opladen en
meer leven vanuit je hart?
Ga dan mee met de Yoga Vrouwenpower Week naar Frankrijk!
Een bijzondere week voor en door vrouwen onder elkaar.
Een weekje “me-time”.

Yoga Vrouwenpower week, het wordt een heerlijk feest!!!!

Yoga Vrouwenpower week meivakantie aanbieding

Yoga vakantie Yoga Vrouwenpower inspiratie week

HET PROGRAMMA van Yoga Vrouwenpower week*

Een week van plezier, inspiratie, onthaasten, rust, beweging, verbinding, reflectie, empowerment, jezelf kunnen zijn, leren hoe je oude kennis kunt inzetten in het leven van nu, feel good, recharching the battery,  oftewel: de Vrijheiud in jezelf vinden.

Je mag alle onderdelen onbeperkt volgen maar bent natuurlijk helemaal vrij om te kiezen wat jij leuk vindt en waar jij aan deel wilt nemen.

Maandag:
Aankomst, avondeten en kennismaken

Dinsdag:
Ochtend:
Hatha Yoga, met Lotus
Levensketting, je toekomst dromen met Caren
middag:
Levensketting, je toekomst dromen vervolg
Vrije avond

Woensdag
Ochtend
Hatha Yoga, met Lotus
Schilder je geluk, lezen van je schilderij, met Mary
Middag:
Vrije tijd
Schilder je geluk, lezen van je schilderij, met Mary
Avond: Full moon party

Donderdag VRIJE DAG
Markt
stad
Cultuur
Wandelen
Stadjes 

Vrijdag
Ochtend:
Hatha Yoga, met Lotus
Je huis als spiegel (Feng Shui), met Mary
Middag:
Vrije tijd
Vervolg Je huis als spiegel (Feng Shui), met Mary
Stilteloop naar Maria

Zaterdag 
Ochtend:
Hatha Yoga, met Lotus
Jin Shin Jyutsu, zelfheling en levensenergie hervinden met Mary
Middag:
Jin Shin Jyutsu vervolg
Avond: Eindfeest

Zondag:
ontbijt
afscheid

* wijzigingen voorbehouden

Yoga Vrouwenpower Programma onderdelen

Levensketting van edelstenen
Je toekomstdromen vrolijk aaneen geregen

Een van de onderdelen van de Yoga Vrouwenpower inspiratie week is het maken van  je eigen unieke levensketting, jouw persoonlijke energie cirkel,  met prachtige edelstenen als metafoor om te leven vanuit je hart o.l.v. Caren

Levensketting van edelstenen Caren Simon Creatieve vakantie Frankrijk

Ik nodig je van harte uit om tijdens de Yoga Vrouwenpower week met mij een prachtige reis te maken naar een gepassioneerd kloppend meisjeshart waarbij alle dromen en wensen weer tot de mogelijkheid behoren en de wonderen de wereld niet uit zijn. Ik begeleid je op deze reis en in het proces van het maken van je eigen unieke levensketting van de prachtigste edelstenen en materialen als metafoor om te leven vanuit je hart.

Vrouwen Power week Levensketting van edelstenen

Je wordt je bewust van de manier waarop je jezelf en de mogelijkheden die je tot jouw beschikking hebt boycot om succesvol te zijn als het gaat om het realiseren van geluk, carrière, creativiteit, persoonlijke groei, liefde, etc…

Je gaat ontdekken welke ongekende mogelijkheden binnen handbereik zijn, krijgt heel helder in beeld welke weg voor jouw de juiste is om vanuit je hart te gaan leven, duidelijk richting te geven aan je leven om zodoende te focussen en je doelen te stellen en te bereiken.

Deze nieuw herwonnen inzichten vertaal je naar edelstenen door deze intuïtief te kiezen. De edelstenen bieden vanuit hun metafysische eigenschappen, ondersteuning en zullen als metafoor dienen om je doelen te bereiken.

Jouw levensketting zal een bijdrage leveren in je geluk, zelfvertrouwen, eigenliefde, kracht, bewustwording en tegelijkertijd je kwetsbaarheid. Tevens kun je edelstenen die de zonnetekens van je geliefden vertegenwoordigen in je ketting verwerken. De levensketting weerspiegelt jouw identiteit en uniciteit.

Jij bent Uniek.

Caren

Feng Shui

Met Feng Shui laat Mary je zien dat je ‘huis een spiegel is van jezelf en van de mensen die er wonen

Vrouwen Power week Feng Shui

 

Welke rol speelt het huis als het gaat om harmonie, gezondheid, rijkdom en geluk? De in het oude China ontwikkelde kunst om in harmonie met je omgeving te leven kent een duizendjarige traditie die wereldwijd wordt toegepast door Architecten en gebruikt om er voor te zorgen dat de mensen die wonen en werken in door hen ontworpen gebouwen geluk en voorspoed deelachtig worden. Deze interessante materie laat zien dat je ‘huis een spiegel is van jezelf en van de mensen die er wonen.

 

Yoga

Begin de dag met een weldadige yogasessies met Lotus, maak je lichaam wakker en begin de dag relaxed

Yoga Vrouwen Power week

Zo jong als je oud bent kan je mee bewegen in de yoga les.

Verken je grenzen, forceer ze niet, ik geef een richtlijn en wat voor jou goed voelt daar ontmoet ik je vandaag! Alles is welkom, niets buitengesloten, daag jezelf uit van moment tot moment met zachte liefde voor je reis. Ik deel oude wijsheid uit de doos van pandora. Moge jij de sleutel ontdekken van jouw unieke vrouwelijke kracht, zodat je bewust als de godin die je bent ten volle `geluk` kan omarmen, genieten en leven!

Jin Shin Jyutsu

Leer en ervaar hoe hoe je jouw  levensenergie kunt hervinden met Ji Shin Jyutsu o.l.v. Mary

Yoga Vrouwen Power Jin Shin Jyutsu

Yin Shin Jyutsu ……..is een duizenden jaren oude kunst om de levensenergie te harmoniseren en energieblokkades in het lichaam op te heffen d.m.v eenvoudig te leren oefeningen die ooit uit diepe wijsheid zijn voortgekomen. Er worden concrete handposities geboden om klachten zoals o.a stres en overbelasting te verhelpen.Als de energie vrij door ons lichaam stroomt voelen wij ons gezond en vitaal.

Intuïtief  schilderen

Krijg inzicht in je levensproces  door intuïtief te schilderen, Mary leest jouw schilderij

Yoga Vrouwen Power Intuïtief schilderen

Kleuren hebben een helende werking, trillen op eigen frequentie en resoneren met het energielichaam van de mens. Bij intuïtief schilderen wordt de innerlijke wereld aangesproken en geeft inzicht in je proces. Deze maakt je bewust van oude patronen die je mogelijk in de weg staan. Inzicht is de eerste stap op weg naar de verandering die je wenst. De keuze van kleuren bepaalt en weerspiegelt wat er op dat moment in het onderbewustzijn leeft. Vanuit de jarenlange ervaring en achtergrond van Mary ‘leest’ zij op energieniveau de gemaakte werken .

 

HET YOGA VROUWEN POWER TEAM

Caren Simon Yoga vrouwenpower week

Caren Simon, kunstenaar, edelsteen master, organisator creatieve vakantie Frankrijk

Caren Simon

Het leven is een spel
Kom, speel met mij
Rijg edelsteen kralen, kilometers lang
Droom wensen, wonderen en verlang
Naar een meisjeshart, woest kloppend
Passie en drijfveer opkloppend
Fladder, huppel, ben jezelf, gek, vrij, authentiek
Jij bent bijzonder, Jij bent Uniek

……………………………………………..Caren

 

www.creatievevakantiefrankrijk.nl/
www.artfriends.nl
www.carensimon.com

Creativiteit als voedsel voor de hersenen

De basis voor al mijn activiteiten, alsook de levensketting, ligt in mijn eigen ervaringen en persoonlijke proces. Momenten waarop ik gedwongen werd mij te bezinnen  op de vraag hoe ik het plezier in mijn leven kon waarborgen, de balans moest opmaken om mijn nieuwe creatieve pad te vinden en hoe meer vanuit mijn hart te leven. De vraag wat ik met de wereld te delen had, wat mijn talenten zijn, welk geschenk ik te geven heb, deed de kunstenaar in mij ontwaken. In de overtuiging dat creativiteit belangrijk is voor ieder mens, als voedsel voor de hersenen en prikkeling voor de zintuigen, startte ik Artfriends met kunst, creatieve cursussen en workshops in Nederland en  creatieve vakanties en yoga vakanties in Frankrijk met als doel zoveel mogelijk mensen te ondersteunen en te stimuleren in hun creatieve proces en creatieve ontwikkeling. Ze te inspireren en de mogelijkheid te bieden hun creatieve vermogens te ontdekken en te ontwikkelen. Met mijn jaren lange ervaring met de waardevolle informatie van edelstenen zal ik je begeleiden in het maken van jouw unieke, persoonlijke levensketting met als doel veel meer te gaan leven vanuit het hart.

Mary Zitman Kunstzinnig ‘Energetisch’ Therapeut / Atelier voor beeldende kunsten en winkel van Geluk.

Mary Zitman

Sta even stil bij de stilte
en neem kleine geluksmomentjes waar
Het is alsof er vanuit de stille kracht deurtjes open gaan
En je eventjes kijken mag
achter de coulissen van zomaar een doordeweekse dag
Zie dan kleine wondertjes ontstaan die je niet of nauwelijks zag
En waar het drukke bestaan niet welkom is en zeker niet past.
……………………………………………..Creëer de nieuwe dag
……………………………………………..vanuit 
eigen creatie
……………………………………………..zonder 
oordeel wellicht
……………………………………………..Laat gerust het over-
……………………………………………..bezette hart maar rusten
……………………………………………..Dan zal het van stress
……………………………………………..worden verlicht
……………………………………………..Mary
www.bisonderveel.nl

Geef  jezelf geluk kado

Mijn “winkel” is open voor iedereen die op zoek is naar Geluk. Daar ligt een schat aan levenservaring op de “plank”. Ik hoop mensen te inspireren om weer meer levensvreugde te ervaren en kennis met elkaar te delen. Ik reik tools aan om te leven vanuit eigen potentieel en bewust te worden van de intuïtieve en helende vermogens die wij als mens in ons dragen.

Ons leven is een reis langs onherbergzame gebieden en soms diepe dalen. Elke weg is net als de mens ‘Uniek’ maar het zoeken naar Geluk is universeel. Wij kunnen onze gedachten over onszelf en de wereld veranderen als wij bereid zijn te geloven in een wereld waar Liefde centraal staat. Liefde creëert wonderen, ze weerspiegelen een verandering in ons denken. Elke vorm van positiviteit is een waardevolle investering in onszelf, welke zich in Geluk terugbetaald .

Met deze overtuiging geef ik al zo’n 35 jaar workshops en individuele sessies in binnen- en buitenland .

Ik wil graag mijn passie delen en mogelijkheden aanreiken eens op andere manier naar het leven te kijken. Het leven als Wonder te kunnen ervaren en te beseffen dat wij allen deel uitmaken van van deze bijzondere wereld.

Lotus Satya
Yoga docent, zangeres, priesteres, Sjamane, bloemsierkunstenaar

Lotus Satya

Eigenliefde
In de diepte van de aarde, is er stilte is er rust…
Kun je even op adem komen tot leven je wakker kust
Uitnodigend, stralend, verleidelijk zacht

Struinen door tuinen met een vriendin die lacht
……………………………………………. tussen de wortels ben je 
……………………………………………. het zelf, je trouwste, 
……………………………………………. je eigenliefde wacht

…………………………………………….Lotus

http://www.satyara.nl
http://www.satyarasounds.nl

Waar gaat de weg naar toe?

Een vraag die dikwijls door mijn hoofd spookt uit nieuwsgierigheid en grip op mijn leven willen hebben, vervolgens breng ik mezelf weer terug in het ‘nu’ en dan wordt het stil… Wat maakt mij ‘nu’ gelukkig? Deze vraag geeft meer rust en maakt ruimte voor inzicht, dromen, spelen, genieten en ontwaken! Mijn hart danst terwijl mijn lichaam het tempo bepaalt, ieder moment opnieuw met de stappen die ik in mijn leven zet. Het is een vorm van overgave maar ook van vrijheid. Dit maakt dat er in mij een bubbel van geluk opborrelt uit de diepte waar ik helemaal in thuis kan komen.  Ikzelf kies hoe, dat geeft me kracht en moed om geluk te leven en dit te delen. Vandaag kies ik voor geluk in de vorm van plezier en liefdevolle vrouwen kracht en open mijn hart voor wie of wat ik daarbij tegenkom.  Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
Lotus

Yoga Vrouwenpower week meivakantie aanbieding

Yoga vakantie Yoga Vrouwenpower inspiratie week

Kosten

De kosten voor de compleet verzorgde Yoga Vrouwenpower inspiratie week bedragen 875 euro  op basis van een tweepersoons kamer. Boek voor 28 februari 2018 en ontvang  een korting van 150 euro.

Deze kosten zijn inclusief:

  • Het volgen van alle programma onderdelen
  • 3 maaltijden per dag
  • alle overnachtingen in chateau Riaucourt
  • onbeperkt koffie, thee en fruit
  • wifi
  • carpool service

Exclusief reiskosten

Voor kameropties verwijzen wij naar het inschrijfformulier.

De kosten, verbonden aan de Vrouwen Power inspiratie week, kun je in twee termijnen voldoen.

Optionele kosten

Eenpersoonskamer

Mocht je ervoor kiezen alleen op de kamer te verblijven dan berekenen wij een eenpersoons-toeslag. Op het inschrijfformulier tref je alle info hiervoor aan.

Materiaalkosten

Voor de creatie van de levensketting vragen wij een bijdrage voor de materiaalkosten. De edelstenen zijn variëren in kosten en zijn vanaf 0,25 verkrijgbaar.

Dit kun je ter plaatse afrekenen.

Gedurende de week plannen wij een vrije dag in. Tijdens deze dag kun je tijdens het ontbijt een lunchpakket maken. Het diner op deze vrije dag dien je zelf te verzorgen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke massage.

Chateau Riaucourt

Tijdens de Yoga Vrouwenpower inspiratie week verblijven wij in het prachtige chateau Riaucourt dat geheel ommuurd is. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers  met heerlijke bedden of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met uitzicht over de prachtige parktuin. Klik hier voor meer informatie over Chateau Riaucourt. 

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Voor een uitgebreide reis- en routebeschrijving klik hier.

Carpoolen

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen.

Please follow & like us 🙂

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.creatievevakantiefrankrijk.nl/yoga-vakantie-yoga-vrouwenpower-week">
LinkedIn
Instagram

Deel deze Pagina

Agenda 2018

29 april t/m 5 mei 2018
YOGA VROUWENPOWER Inspiratie Retraite

Onbeperkt volgen:

22 t/m 29 juni 2018
YIN YANG YOGA vakantie

Onbeperkt volgen:

30 juni t/m 7 juli 2018
TANGO Vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

 
8 t/m 15 juli 2018
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
15 t/m 22 juli 2018
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen :
22 juli t/m 29 juli 2018
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

29 juli t/m 5 aug. 2018
CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

5 t/m 12 aug. 2018
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

12 t/m 19 aug. 2018
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

19 t/m 26 aug. 2018
CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

26 aug. t/m 2 sept. 2018
CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

Creatieve vakantie Frankrijk
Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial