Selecteer een pagina

Yin Yang Yoga vakantie week

Inschrijfformulier Yin Yang Yoga vakantie. Vanaf 15 maart 2020 kun je je plekje reserveren met de mogelijkheid kosteloos te annuleren bij aanhouden van de pandemie van het coronavirus.

RESERVEER NU JE PLEKJE ZONDER AANBETALINGSVERPLICHTING EN MET DE MOGELIJKHEID KOSTELOOS TE ANNULEREN INDIEN DE PANDEMIE VAN HET CORONAVIRUS BLIJFT VOORTDUREN. Je kunt je aanmelden voor de Yin Yang Yoga vakantie week door onderstaand formulier in te vullen.
 • Vul hier uw postcode in.
 • Vul hier uw woonplaats in.
 • Vul hier hier privé telefoonnummer in.
 • Vul hier uw mobiele telefoonnummer in.
 • Vul hier uw e-mail adres in.
 • Vul hier uw geboortedatum in.
 • Ik wil mij inschrijven voor de Yin Yang Yoga vakantie week met Jeske Papadopoulos van za 4 t/m 11 juli 2020

  Wij behouden ons het recht voor om, in onverhoopte situaties, wijzigingen in het programma aan te brengen.
  Vriendelijk verzoeken wij je om alle accommodatie mogelijkheden van je keuze aan te vinken zodat wij bij het inplannen van de kamers wat meer mogelijkheden hebben. All in wil zeggen inclusief 7 overnachtingen, 3 maaltijden per dag, onbeperkt koffie, thee en fruit, het volgen van alle yoga lessen en creatieve workshops. Iedere week plannen wij 1 vrije dag. Op de vrije dag kan je tijdens het ontbijt een lunch klaar maken, diner verzorg je op de vrije dag zelf. Exclusief reis en materiaalkosten. Indien je samen met iemand op een kamer wilt worden ingedeeld vermeld dat dan hieronder. Iedereen dient een eigen inschrijfformulier in te vullen en te versturen.
  Noteer de door jou aangebrachte deelnemers met naam en emailadres in het vak "bijzonderheden".
 • Beddengoed en handdoeken kamers chateau

  Om hygiënische redenen zal ieder bed worden opgemaakt met een hygienisch onderlaken, onderlaken, dekbed met dekbedovertrek en kussen met kussensloop, daarnaast ontvang je nog 2 handdoeken. De kosten hiervoor bedragen 10 euro per persoon per week en kunnen ter plekke contant worden afgerekend.
 • Geef hier aan met wie je graag je kamer deelt. Deze personen dienen allemaal een eigen inschrijfformulier in te vullen en op te sturen
 • Vriendelijk verzoeken wij je hier aan te geven hoe je bij ons terecht bent gekomen.
 • Formulier verzenden

  Met het verzenden van dit formulier verklaar je je akkoord met de betalings- en annuleringsregeling zoals hieronder weergegeven. /p>Aanbetalingsverplichting opgeschort en kosteloos annuleren ivm pandemie COVID-19

  Inschrijvingen die vanaf 15 maart 2020 worden geplaatst hebben geen aanbetalingsverplichting en mogen, mocht de pandemie van het coranavirus zich voortzetten, kosteloos annuleren. Zodra van overheidswege wordt aangekondigd dat het gevaar is geweken ontvang je bericht en betaal je € 200,- per persoon, per vakantieweek aan. Na ontvangst van je inschrijfformulier ontvang je een bevestiging met alle informatie en instructies. Afhankelijk van het moment van inschrijving bestaat de mogelijkheid om het resterende bedrag in 2 termijnen te voldoen.

  Kosteloos annuleren bij aanhouden pandemie COVID-19

  In geval de pandemie van het coranavirus blijft aanhouden kun je kosteloos annuleren bij inschrijving na 15 maart. Het blijft verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. Indien de pandemie stopt en het gevaar is geweken gelden de normale betalings- en annuleringsregelingen. Mocht je willen annuleren dan betaal je: - 80% van het vakantie bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum - 100% van het vakantie bedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. Denk aan een annuleringsverzekering. Door op de knop "versturen inschrijfformulier" te klikken geef ik aan dat ik akkoord ga met alle bovengenoemde voorwaarden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial