Selecteer een pagina

Tibetaanse Yoga week Body Speech Mind inschrijfformulier

Inschrijfformulier Tibetaanse Yoga Body Speech Mind

Je kunt je aanmelden voor de Tibetaanse Yoga Body Speech mind week door onderstaand formulier in te vullen.
 • Vul hier uw postcode in.
 • Vul hier uw woonplaats in.
 • Vul hier hier privé telefoonnummer in.
 • Vul hier uw mobiele telefoonnummer in.
 • Vul hier uw e-mail adres in.
 • Vul hier uw geboortedatum in.
 • Ik wil mij inschrijven voor de Tibetaanse yoga week Body Speach Mind met Yogi Lama Choenyi van 18 juni t/m 25 juni 2020

  Wij behouden ons het recht voor om, in onverhoopte situaties, wijzigingen in het programma aan te brengen.
  Vriendelijk verzoeken wij je om alle accommodatie mogelijkheden van je keuze aan te vinken zodat wij bij het inplannen van de kamers wat meer mogelijkheden hebben. All in wil zeggen inclusief 7 overnachtingen, 3 maaltijden per dag (Karma Yoga), onbeperkt koffie, thee en fruit, het volgen van alle yoga lessen en workshops. Iedere week plannen wij 1 vrije dag. Op de vrije dag kan je tijdens het ontbijt een lunch klaar maken, diner verzorg je op de vrije dag zelf. Exclusief reis en materiaalkosten. Indien je samen met iemand op een kamer wilt worden ingedeeld vermeld dat dan hieronder. Iedereen dient een eigen inschrijfformulier in te vullen en te versturen.
  Noteer de door jou aangebrachte deelnemers met naam en emailadres in het vak "bijzonderheden".
 • Beddengoed en handdoeken kamers chateau

  Om hygiënische redenen zal ieder bed worden opgemaakt met een hygienisch onderlaken, onderlaken, dekbed met dekbedovertrek en kussen met kussensloop, daarnaast ontvang je nog 2 handdoeken. De kosten hiervoor bedragen 10 euro per persoon per week en kunnen ter plekke contant worden afgerekend.
 • Geef hier aan met wie je graag je kamer deelt. Deze personen dienen allemaal een eigen inschrijfformulier in te vullen en op te sturen
 • Vriendelijk verzoeken wij je hier aan te geven hoe je bij ons terecht bent gekomen.
 • Formulier verzenden

  Met het verzenden van dit formulier verklaar je je akkoord met de betalings- en annuleringsregeling zoals hieronder weergegeven.

  Aanbetaling

  Je betaalt € 200,- per persoon, per vakantieweek aan. Na boeking ontvang je een bevestiging met de betaalinstructies. Afhankelijk van het moment van inschrijving bestaat de mogelijkheid om het resterende bedrag in 2 termijnen te voldoen.

  Annuleren

  Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht je willen annuleren dan betaal je: - 80% van het vakantie bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum - 100% van het vakantie bedrag bij annulering binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. Indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten kun je dit bedrag terug krijgen van je annuleringsverzekeraar.

  Door op de knop "versturen inschrijfformulier" te klikken geef ik aan dat ik akkoord ga met alle bovengenoemde voorwaarden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Translate »
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial