Select Page

Meet and Greet

Dit is de ontmoetingsplek  voor onze deelnemers aan de creatieve vakantie Frankrijk en de retraite programma’s. Hier kunnen jullie alvast kennis met elkaar maken, tips uitwisselen, kenbaar maken dat je bereid bent deelnemers mee te nemen in je auto, aangeven dat je graag zou willen meereizen met een andere deelnemer, etc………….. Je bijdrage wordt na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

34 Comments

 1. Lieve mensen, Suzanne gaat van 12 t/m 19 augustus naar de creatieve vakantie week in Frankrijk. Wie wil er gezellig meerijden? Zij vertrekt vanuit Almere en rijdt via Utrecht en de A2 richting Maastricht, Luik en verder. Het zou leuk zijn als iemand met Suzanne wil meerijden.

  Reply
  • Ik zou graag met je mee willen rijden Suzanne.

   Reply
 2. Hallo allemaal,

  Op 5 augustus rijdt Susanne voor een creatieve week naar Frankrijk. Zij vertrekt vanuit Diemen bij Amsterdam en rijdt via Utrecht. Er kunnen nog twee mensen meerijden. Wil je met haar meerijden, laat het dan weten.
  Hartelijke groet,
  Susanne

  Reply
 3. Ha Nicole en anderen,

  Mocht iemand nog niks vast hebben staan qua vervoer… Ik ben een last minute booker voor de week van 29 juli tm 5 aug. en vertrek met een fijne, ruime auto vanuit Amsterdam. Voor wie mee zou willen rijden, wees welkom!

  Tot volgende week.

  Reply
 4. Hallo,
  Ik ga van 8 t/m 15 juli en kan iemand meenemen in mij auto. Als we niet al te veel meenemen passen we er met zijn drieën in.
  Ik vertrek vanuit Sassenheim, dit ligt tussen Leiden en Hoofddorp in.

  Reply
 5. Beste mensen,
  ik heb geboekt voor Artfriends van zo 22/7-zo 29/7.
  Bij deze doe ik een oproep om samen te reizen:
  ik woon in Nijmegen en heb ook een auto tot mijn beschikking zodat anderen ook met mij kunnen meerijden.

  ik hoor graag!
  groetjes Thecla

  Reply
  • Hallo Thecla, ik heb een contact verzoek gedaan via Caren Simons.

   Groetjes Els

   Reply
 6. Hallo iedereen,

  Ik heb me ingeschreven voor de creatieve week van 5 t/m 12 augustus. Heeft er iemand zin om samen te rijden?
  Ik woon in Antwerpen. Dus voor wie uit Nederland komt ligt dat mogelijk wel op de weg. We kunnen eventueel ook met mijn auto gaan. Maar ik heb een vrij oud beestje zonder airco. Dus ben eigenlijk op zoek naar een iets comfortabelere rit. 😉
  Ik kampeer in de tuin en ben ook van plan zelf nog wat schildergerief mee te nemen. Dus ik en mijn valiezen nemen waarschijnlijk best wel wat kofferruimte in beslag.

  Is er iemand die graag wil samenrijden? Ik hoor het graag.
  Uiteraard deel ik in de benzine/dieselkosten…

  Reply
 7. Hallo,
  Ik heb belangstelling voor de creatieve week van 29 juli of van 5 augustus. Voor ik ga boeken, vind ik het fijn te weten of ik met iemand samen kan reizen. Ik kom uit Amersfoort en heb ook een auto. De trein vind ik ook een goede optie. Ik hoor het graag. Hartelijke groet, Monique

  Reply
  • Hoi Monique

   Ik heb me net ingeschreven voor de week van 29 juli en vertrek vanuit Utrecht. Ik ga met de auto. Als jij ook in die week gaat kunnen we samen reizen.

   Hoor het graag!

   Groeten
   Francisca

   Reply
 8. Hellooooo!
  Zou ik met iemand kunnen meerijden op zondag 26 augustus? Wie weet, zou super zijn. Hoor graag. Dank je wel alvast, groeten van Ilse

  Reply
 9. Hallo, Ik heb net geboekt voor 22 t/m 29 juli. Ik zou graag samen met iemand reizen met auto of trein. Ik ben zelf in het bezit van een auto en woon in Heerlen (zuid-limburg).

  Wie reist er mee?

  Reply
  • Naast Kamiel, jaqueline en Els zou ik ook graag mee willen rijden met iemand voor de week 22-29 juli, en draag uiteraard bij aan de benzine.

   Met groet
   Ellen

   Reply
 10. Hallo, Ik kom in de week van 22 t/m 29 juli.Ben woonachtig in Arnhem.Ik zou graag met iemand meerijden,of samen reizen met de trein. Hoor het graag.
  Groet,
  Jacqueline

  Reply
 11. Ik ga deelnemen aan de Yin Yang Yoga vakantie van 22 t/m 29 juni. Wie wil meerijden of kan ik met iemand meerijden of gaat er iemand met de trein? Lijkt me leuk om ook de reis gezamenlijk te doen. Ik woon in Culemborg.

  Reply
 12. Hallo, Ik ga van 22-29 juli naar Frankrijk. Ik heb zelf geen auto en zou graag met iemand mee willen rijden. Ik hoor het graag.
  Groet, Kamiel

  Reply
 13. Hallo,
  Ik ben net ingeschreven voor de laatste week creatieve vakantie eind augustus tot 2 september.
  Voornamelijk om te zingen -:)
  Ik vertrek vanuit Borgerhout (Antwerpen,Belgie).
  Altijd bereid om te bekijken of er samengereden kan worden…
  Vlaamse groetjes, Veerle

  Reply
 14. Herhaalde oproep…wie wil er meerijden op 8 juli?

  Reply
 15. Hallo,
  Van 12 t/m 19 augustus neem ik deel aan de creatieve vakantieweek. Ik wil met de trein reizen. Is er iemand die mee wil reizen? Ik ga mijn ticket morgen boeken. Of… is er iemand met wie ik in de auto mee kan rijden?

  Ik hoor het graag.

  Reply
  • Hi Flor,
   wat kost een treinticket?

   Reply
   • Hai Nicole,

    De heenreis is het goedkoopste ticket 81,50. Met 2 keer overstappen. Ik denk dat ik deze ga nemen. Mocht je mee willen reizen, laat dan even je mailadres hier achter dan neem ik contact met je op.

    Groeten Flor

    Reply
 16. Ik heb interesse in creatieve week van 29 juli tot 5 augustus.
  Kan ik met iemand meerijden? Ben woonachtig in omg. Nijmegen.
  Graag hoor ik wat van mede creatieve vakantiegangers..

  Reply
  • Beste Marja, Nicole Spiering is ook op zoek naar een meerij maatje voor diezelfde week en is in het bezit van een auto. Ik ben alleen in het bezit van jullie emailadressen. Zou je svp contact met haar willen opnemen nicolespiering@zonnet.nl. Ik hoor graag als het gelukt is, dan kan ik het weer los laten. Vriendelijke groeten, Caren Simon

   Reply
  • Dag Marja, ik heb ook interesse in de week van 29 juli of 5 augustus (Ik woon in Amersfoort).
   Graag verneem ik of je al geboekt hebt en of je al met iemand samen rijdt.
   Met vriendelijke groet, Monique

   Reply
 17. Ik heb al eerder een berichtje geplaatst.

  Graag zou ik meerijden of iemand als passagier hebben op 29 juli of 5 augustus.

  5 augustus is voor mij dus ook mogelijk.

  Reply
  • Beste Nicole, Marja Wouters is ook op zoek naar een carpoolplek voor de week van 29 juli t/m 5 augustus. Jij hebt aangegeven in het bezit te zijn van een auto. Ik ben alleen in het bezit van jullie emailadressen. Zou je svp contact met haar willen opnemen marja-wouters@hotmail.com. Ik hoor graag als het gelukt is, dan kan ik het weer los laten. Vriendelijke groeten, Caren Simon

   Reply
 18. Hallo allemaal,
  Ik ga van 15-22 juli naar Frankrijk voor de creatieve week. Ik woon vlakbij Culemborg, ik wil zelf wel rijden, maar neem graag iemand mee. Met z’n tweeën toch wat prettiger.

  Reply
  • Hallo Sylvia,
   Ik woon in Arnhem en ga ook van 15-22 juli 2018 naarFrankrijk voor de creatieve week.
   Ik rijd graag met je mee. Ik heb ook een rijbewijs zodat we evt. Kunnen afwisselen.

   Reply
 19. hoi , ik woon in deventer, dans al zo’n tien jaar tango, afgelopen twee jaar niet , ben van plan 30 juni de draad weer op te pakken, is er een man of vrouw die me wil leiden? dat heeft mijn voorkeur weer eens volgster te zijn. maar ik bied me ook aan om te leiden? dus is er nog een volgster?
  dag titia
  .meerijden met iemand heeft mijn voorkeur, anders de trein

  Reply
  • Hallo Titia, ik heb je via de mail een antwoord gegeven. Als je het niet hebt ontvangen in je inbox, bekijk dan ook je spambox. Spreek je later. Caren

   Reply
 20. Ik woon in Haarlem wil graag 29 juli naar de vakantie week in Frankrijk. Graag zou ik meerijden of samen rijden met anderen.
  Ik heb een auto.

  Reply
 21. Hallo, ik zou graag willen deelnemen aan de creatieve week van 19 tot 26 augustus. Zijn er mensen die samen met mij kunnen rijden? Ik heb zelf een auto tot mijn beschikking. Samen reizen vind ik net wat prettiger,
  groetjes Leontien
  Leontien heeft al een carpoolplek

  Reply
  • Hoi Leontien,

   Ik ga ook in die week op crea. vakantie{19 tot 26 aug.}. Ik wil wel meerijden en ook wel zelf rijden. Ook heb ik een eigen auto.

   Waar woon jij? Ik woon in Epse bij Deventer.

   Tot horens!

   Groeten, Harry Makkink, tel 06-22435784

   Reply
 22. Hallo ik wil 8 t/m 15 juli 2018 deelnemen aan de creatieve week. Fijn als we samen kunnen rijden.
  Ik hoor het graag.

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial