Select Page

Meet and Greet

Dit is de ontmoetingsplek  voor onze deelnemers aan de creatieve vakantie Frankrijk en de retraite programma’s. Hier kunnen jullie alvast kennis met elkaar maken, tips uitwisselen, kenbaar maken dat je bereid bent deelnemers mee te nemen in je auto, aangeven dat je graag zou willen meereizen met een andere deelnemer, etc………….. Je bijdrage wordt na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

6 Comments

 1. Hallo allemaal,
  Ik ga van 15-22 juli naar Frankrijk voor de creatieve week. Ik woon vlakbij Culemborg, ik wil zelf wel rijden, maar neem graag iemand mee. Met z’n tweeën toch wat prettiger.

  Reply
 2. hoi , ik woon in deventer, dans al zo’n tien jaar tango, afgelopen twee jaar niet , ben van plan 30 juni de draad weer op te pakken, is er een man of vrouw die me wil leiden? dat heeft mijn voorkeur weer eens volgster te zijn. maar ik bied me ook aan om te leiden? dus is er nog een volgster?
  dag titia
  .meerijden met iemand heeft mijn voorkeur, anders de trein

  Reply
  • Hallo Titia, ik heb je via de mail een antwoord gegeven. Als je het niet hebt ontvangen in je inbox, bekijk dan ook je spambox. Spreek je later. Caren

   Reply
 3. Ik woon in Haarlem wil graag 29 juli naar de vakantie week in Frankrijk. Graag zou ik meerijden of samen rijden met anderen.
  Ik heb een auto.

  Reply
 4. Hallo, ik zou graag willen deelnemen aan de creatieve week van 19 tot 26 augustus. Zijn er mensen die samen met mij kunnen rijden? Ik heb zelf een auto tot mijn beschikking. Samen reizen vind ik net wat prettiger,
  groetjes Leontien
  Leontien heeft al een carpoolplek

  Reply
 5. Hallo ik wil 8 t/m 15 juli 2018 deelnemen aan de creatieve week. Fijn als we samen kunnen rijden.
  Ik hoor het graag.

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial