Select Page

Zangvakanties

Zangvakantie en creativiteit met Ilse Huizinga

Zangvakantie

De zangvakantie van Artfriends wordt verzorgd in chateau Riaucourt in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 560 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De cursus zingen wordt gedurende 1 week als thema binnen het Creatieve Vakantie Frankrijk concept verzorgd. Het Creatieve Vakantie Frankrijk concept houdt in dat je de zanglessen onbeperkt kunt combineren met alle creatieve cursussen die gedurende de week worden verzorgd zonder dat je daarvoor bij hoeft te betalen (zie hiervoor de planning in de linker kolom).

In de ochtend, voor het ontbijt, worden adem/klank sessies gegeven, de zanglessen vinden plaats in de middag. Daarnaast kun je in de ochtend schilderen, na de lunch boetseren, zilver en edelsteen workshops volgen of heerlijk genieten van de prachtige natuur door te wandelen of een fietstochtje te maken, lekker te luieren in een hangmat met een boekje of door het bezoeken van een stadje. Vrijheid blijheid!!

Bewust worden van onze stem

In deze week worden we bewuster van onze stem en hoe we deze meer kunnen controleren, om het gewenste resultaat te krijgen. Ook de ademhaling, houding, timing, interpretatie en klank vorming spelen hierin een grote rol. Door middel van oefeningen, die zullen worden begeleid op de piano, werken we aan de zangtechniek.

Naast de techniek gaan we natuurlijk ook gewoon lekker liedjes zingen! Je zingt de mooiste meerstemmige songs van bijvoorbeeld the Beatles, Billy Joel, Duffy of Stevie Wonder, samen met prachtige songs uit het blues, jazz & klassieke repertoire.

Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en tijdens deze lessen ervaar je tevens hoe leuk improviseren kan zijn.

We sluiten de week af met een optreden!

Zingen / zangvakantie

Zang workshops, zangvakantie, zingen in je vakantie. Kortom zingen! Voor de één iets wat alleen onder de douche gebeurt, voor de ander iets wat iedereen luid en duidelijk mag horen. Voor velen een ontspannende bezigheid, maar soms misschien ook wel een strijd: hoe kan ik die hoge noot halen, hoe kan ik meer volume maken of juist heel zacht zingen, hoe kan het dat ik altijd buiten adem ben of dat ik achteraf een schorre stem heb?

 

Samen zingen en kippenvel

Samen zingen betekent ook luisteren naar elkaar, het ritme voelen, de harmoniën vinden en samen een verhaal vertellen. We zullen dus meerstemmigheid aan brengen in de liedjes en dieper ingaan op de liedinterpretatie; wat zegt de tekst eigenlijk, wat betekent dat voor jou persoonlijk en hoe presenteer ik dit lied?

Waar het in deze week vooral om draait, is het plezier te vinden in -samen- zingen en muziek maken. Als alles samenkomt, van zangtechniek tot tekstinterpretatie, “klopt het”. Dan gaat de energie stromen en brengen we elkaar naar een hoger plan; het kippenvel moment!

Begeleiding:

Ilse Huizinga

Chateau Riaucourt

Tijdens deze week verblijven wij in het prachtige chateau Riaucourt dat geheel ommuurd is. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers  met heerlijke bedden of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met uitzicht over de prachtige parktuin. Klik hier voor meer informatie over Chateau Riaucourt. 

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Voor een uitgebreide reis- en routebeschrijving klik hier.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen.

Zangvakantie Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk

Leuk als je ons volgt en liked 🙂

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.creatievevakantiefrankrijk.nl/creatieve-vakanties/zangvakantie">
LinkedIn
Instagram

Deel deze Pagina

Agenda 2019

28 juni t/m 5 juli 2019
YIN YANG YOGA vakantie

Onbeperkt volgen:

6 t/m 13 juli 2019
TANGO Vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

 
14 t/m 21 juli 2019
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
21 t/m 28 juli 2019
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen :
28 juli t/m 4 aug. 2019
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

4 t/m 11 aug. 2019
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

11 t/m 18 aug. 2019
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

18 t/m 25 aug. 2019
CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

25 aug. t/m 1 sept. 2019
CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

2 t/m 8 september 2019
YOGA VROUWENPOWER Inspiratie Retraite

Onbeperkt volgen:

wijzigingen voorbehouden. Zilveren sieraden maken wordt nog ingepland
Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial