Selecteer een pagina

Beeldhouwvakanties

beeldhouwvakanties / boetseren

De beeldhouwvakantie, boetseren, van Artfriends wordt tijdens de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in chateau Riaucourt in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 560 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De beeldhouwvakantie boetseren is onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je boetseerlessen kunt combineren met alle aangeboden yoga en (creatieve) en bewegingskunst cursussen. Daarnaast heeft iedere week een thema en worden, afhankelijk van de week waarvoor je kiest, dagelijks lessen verzorgd op het gebied van Yoga, astrologie, tai chi, zingen, zilver, edelsteen workshops en levensketting van edelstenen. Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen zonder dat je daarvoor extra moet bijbetalen. (zie voor de planning de rechter kolom).

Beeldhouwen op vakantie

Boetseren is een van de vele beeldhouwdisciplines. Kunstzinnig bezig zijn spreekt de kern aan van ieder mens en brengt balans tussen denken, voelen en handelen. Boetseren met klei is bij uitstek geschikt om je gevoel en innerlijke beelden te visualiseren. Lekker met je handen in de klei, even los van je gedachten en je handelen, alleen bezig zijn met klei.

Je kunt op verschillende manieren te werk gaan. Door te werken vanuit  je gevoel ontstaat een vrijheidsbeleving.  Hierdoor kom je dicht bij je eigen creativiteit en ontwikkel je je beeldend creatief en expressief vermogen, één van de grootste cadeautjes die je jezelf kan geven.

 

Kies je voor een meer technische benadering, dan werken we met een opdracht of werk je een eigen idee uit. Als basisvorm zou je bijvoorbeeld kunnen  kiezen voor een vrije kop, een heethoofd, oermoeder, een reliëf, schaal, abstract, gebruiksvoorwerp of  kun je waarnemingsoefeningen uitvoeren in klei. De bruikbare technieken worden toegelicht.

Begeleiding

Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar site Caren Simon.

Chateau Riaucourt

Tijdens deze week verblijven wij in het prachtige chateau Riaucourt dat geheel ommuurd is. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers  met heerlijke bedden of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met uitzicht over de prachtige parktuin. Klik hier voor meer informatie over Chateau Riaucourt. 

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Voor een uitgebreide reis- en routebeschrijving klik hier.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen.

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk Beeldhouw vakantie

Leuk als je ons volgt en liked 🙂

 •  
 • >

  Deel deze Pagina

  Agenda 2021

  9 t/m 16 juli 2021
  TANGO Vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

   
  18 t/m 25 juli 2021
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
  25 juli t/m 1 aug 2021
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen :
  1 t/m 8 augustus 2021
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  8 t/m 15 augustus 2021
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  15 t/m 22 augustus 2021
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  22 t/m 29 augustus 2021
  CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  29 aug t/m 5 sept. 2021
  CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  5 t/m 12 september 2021
  YIN YANG YOGA vakantie

  Onbeperkt volgen:

  wijzigingen voorbehouden.
  Translate »
  Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial