0 Flares Google+ 0 Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Buffer 0 0 Flares ×

 yoga vakantie Aruba

Yoga – wellness – levensketting van edelstenen
– sunset yoga – full moon yoga
zon – zee – relaxen

yoga-retreat-aruba yoga vakantie Aruba

 Yoga vakantie aruba

Datum wordt nog bekend gemaakt

Een zonovergoten yoga vakantie in een ontspannen atmosfeer op een prachtige locatie aan zee met een prachtig strand op Aruba

yoga-retreat-aruba-yoga-vakantie-aruba

Yoga vakantie Aruba

Yoga – wellness – levensketting van edelstenen

Wij zijn blij om je, naast de yoga vakantie en creativiteit Frankrijk, te informeren over onze  heerlijk ontspannen yoga retreat Aruba op een prachtige locatie aan zee. De yoga vakantie Aruba is geschikt voor mensen, variërend van beginnend tot gevorderd niveau. De specifieke gezondheidsvoordelen van yoga worden perfect gecombineerd met wellness, gezonde caraibische gerechten, evenals de prachtige accommodatie aan zee, massages, bijzondere eilandtrips als full moon yoga, sunset yoga, en de inspirerende workshop Levensketting met edelstenen.

Yoga vakantie met creativiteit

Yogavakantie en creativiteit in Frankrijk

Yoga – schilderen – boetseren – levensketting van edelstenen – zilveren sieraden

Naast de yoga vakantie Aruba verzorgen wij ook yogavakanties in Frankrijk, waarbij je naast de yoga sessies onbeperkt kunt deelnemen aan alle andere creatieve disciplines die in die weken verzorgd worden (schilderen, boetseren, zilveren sieraden maken en de workshop levensketting met edelstenen). Ook deze yoga vakantie is geschikt voor mensen, varierend van beginnend tot gevorderd niveau. De yoga vakantie in Frankrijk wordt verzorgd in chateau Riaucourt (juli 2016) in Poissons (Haute Marne), op slechts 560 km. van Utrecht.  Voor meer informatie over de yogavakantie Frankrijk, klik hier.

yoga vakantie aruba yoga retreat aruba yoga vakantie frankrijk inschrijven

Yoga vakantie Aruba


yoga vakantie aruba yoga retreat aruba

Yogalessen Yoga vakantie Aruba

Yoga voor alle niveaus is een belangrijk onderdeel van ons totale aanbod, met als doel je na een week ontspannen en verjongd te voelen, het gevoel te hebben de hele wereld weer aan te kunnen. Dagelijks zal in de ochtend en in de middag een yoga-sessie worden verzorgd, gecombineerd met elementen uit de transformatieve yoga en meditatieve yoga. Daarnaast kun je deelnemen aan de extra, thematische yogasessies die wij enkele avonden aan de wilde kant van het eiland zullen verzorgen bij volle maan of zonsondergang. De yogasessies zullen plaatsvinden in de yoga tempels aan het strand met prachtig uitzicht op zee. Een perfecte vakantie waarbij je yoga en alle gezondheidsvoordelen kunt combineren met heerlijk ontspannen relaxen.

yoga vakantie aruba yoga retreat aruba

Kosten

De kosten voor een compleet verzorgde Yoga vakantie Aruba bedragen (nog nader te bepalen) euro op basis van een ruime tweepersoons kamer met eigen badkamer en toilet.

Deze kosten zijn inclusief:

  • Het volgen van alle ochtend en middag yoga sessies
  • dagelijks ontbijt
  • 3 lunches
  • 7 overnachtingen
  • workshop Levensketting van edelstenen
  • wifi

Optionele kosten

  • Je kunt kosteloos deelnemen aan de workshop Levensketting van edelstenen. De door jou gekozen materialen kunnen ter plekke afgerekend worden.
De kosten, verbonden aan de Yoga vakantie Aruba, kun je in twee termijnen voldoen.

Inschrijven

Inschrijven voor de yoga vakantie Aruba kan via het inschrijfformulier

yoga vakantie aruba yoga retreat aruba

 

Nadere informatie

Op dit moment zijn wij nog in gesprek met diverse partijen om deze geweldige yoga retreat vorm te geven. Indien je behoefte hebt aan meer informatie dan kun je contact opnemen met:

Caren Simon: info@artfriends.nl – 06 510 72 079

Combineer je yogavakantie met andere creatieve disciplines

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen. Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiefilm makenkookworkshop vakantieacterenAstrologie biografie.

Themaweken

tango vakantie, yoga vakantie aan zeeschilderweek 2-in-1

retraiteweken

In retraite is een activiteit van Artfriends / Creative Partner. Met haar activiteiten draagt zij bij aan een authentiek, liefdevol en creatief leven

Tibetaans Boeddhistische weekyoga & schrijven de geest uit de fles,  Mindfulness / belichaming van een bewust bestaanvrouwenpower wekenCreatieve bewustwording,

Cursussen en workshops in Nederland

Klik hier voor cursussen, workshops en activiteiten in Nederland