0 Flares Google+ 0 Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Buffer 0 0 Flares ×

Er zijn verschillende inschrijfformulieren voor onze activiteiten, een voor de creatieve vakantie Frankrijk en een inschrijfformulieren voor de diverse retraite programma’s maak hier uw keuze door te klikken op het inschrijfformulier van uw keuze.

Inschrijfformulier Creatieve Vakantie Frankrijk

Iedere week worden verschillende kunst disciplines verzorgd door gepassioneerde kunstenaars die je onbeperkt kunt volgen. Kijk voor het workshopprogramma in de agenda.

Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi, Astrologie biografieZilveren en bronzen sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Levensketting, Beschermkristallen met edelstenen, yoga vakantie, acteren, musical.

creatieve vakantie frankrijk

Inschrijfformulier Tango vakantie Frankrijk

Verbinden met jezelf en je partner door de Argentijnse Tango met Peter Jonker & Ina Hulshof en Roberto Rizzo & Mira van der Griendt

De tango vakantie Frankrijk is een tangoweek waarbij we de Argentijnse Tango, de dans van de liefde, van passie en verbinding, dansen.

 


8763136-wijd-open-bandoneon-met-tango-schoenen-en-een-droge-rose-geafa-soleerd-op-zwarte-achtergrond

Yogavakantie aan zee

Egeische zee van Turkije

In september 2016 organiseren wij twee heerlijk ontspannen Yogavakantie weken aan de Egeische zee (Turkije). Deze weken zullen voornamelijk gericht zijn op yoga, daarnaast kun je kosteloos deelnemen aan de workshop Levensketting met edelstenen .

yoga vakantie aan zee

Inschrijfformulier Tibetaans Boeddhistische Retraite week Frankrijk

De Tibetaans Boeddhistische Retraite week is een bijzondere week waar geluk – vreugde bereiken – nederig zijn – trots opzij zetten – harmonie – een beter mens worden centraal staan.

Registration Form Tibetan Buddhist retreat week

The Tibetan Buddhist retreat week is special week where happiness – the achievement of joy – humility – setting aside your pride – harmony – becoming a better person are the central themes.

icoon website tibetaans boeddhistische week 240x240 balk

Inschrijfformulier Vrouwen Power weken

Naast de creatieve Vakantie Frankrijk, de tango vakantie en de yoga vakantie aan zee zal Artfriends bijzondere retraite programma’s presenteren die wij zelf of in samenwerking met anderen organiseren. Doel van deze retraite weken is bezinning, zingeving, verlevendiging, een oplaadpunt met zingevende ingrediënten, troost en power boost. Alles kan een voertuig zijn om dichter bij jezelf te komen, om je koers te her/vinden of te ontspannen. Wij bieden verschillende ingangen: via oude kennis, inspirerende filmbeelden met lezingen en gesprekken, activiteiten in de natuur, via creativiteit, ontspanning en massage in een  rustgevende omgeving. Het is een retraite, met elkaar zijn, delen, verbinden en bekrachtigen.

Kijk hier voor meer informatie over de Vrouwenpower weken in samenwerking met Tineke Storteboom.

retraite programma artfriends

 

Comments are closed.