0 Flares Google+ 0 Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Buffer 0 0 Flares ×

 

Dit is de ontmoetingsplek  voor onze deelnemers aan de creatieve vakantie Frankrijk en de retraite programma’s. Hier kunnen jullie alvast kennis met elkaar maken, tips uitwisselen, kenbaar maken dat je bereid bent deelnemers mee te nemen in je auto, aangeven dat je graag zou willen meereizen met een andere deelnemer, etc………….. Je bijdrage wordt na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

143 thoughts on “Meet and Greet

 1. Ik heb mij ingeschreven voor de week van 20 augustus 2017 en ben op zoek naar iemand om samen mee te reizen zodat wij om beurten kunnen rijden. Ik heb een auto tot mijn beschikking (automaat met cruise-control). Mijn vertrekpunt is Almere.
  Groet, Petra

  1. Hoi Petra, Ik heb me ook ingeschreven voor de week van 20 augustus. Heb je misschien nog een plekje vrij voor een derde persoon in de auto? Ik heb namelijk geen rijbewijs, maar zou graag meerijden en meebetalen aan de benzinekosten. Groetjes, Marja

   1. Marja, ik zie net je berichtje. Je mag meerijden.
    Hoe zullen wij het verder afspreken?
    Groetjes, Petra

  2. Mijn eerdere reactie is (nog) niet geplaatst. Ik overweeg ook 20 augustus te vertrekken naar het chateau….. Petra (en Marja) kunnen wij nog iets voor elkaar betekenen??

 2. hallo,

  Ik ga vanaf 23 juli 2017 een week in het franse onderduiken en nieuwe ervaringen op doen.
  Ik heb zeker 1 of 2 plekken in de auto.
  En ik vertrek wel vanaf Antwerpen.

  wellicht
  groet Guido

  1. Hoi Guido,
   Ik wil me inschrijven voor de week van 23 juli 2017. Heb je nog een plek vrij in de auto?
   Ik woon in Tilburg, maar mijn vriend kan me ‘s ochtends naar Antwerpen brengen.

   groeten,
   Mirjam

   1. Dag Mirjam,

    uiteraard kun je meerijden, heb geprobeerd je via je email [gekregen van Caren] te bereiken. Echter nog geen bericht van je.
    Groet

    Guido

 3. Lieve mensen,

  Ik ga naar de creatieve vakantie Frankrijk in de week van 16 t/m 23 juli en zou heel graag met iemand mee willen rijden. Als je ook in die week naar de Creatieve vakantie Frankrijk gaat en een plekje hebt in je auto laat mij dat dan weten. Uiteraard delen we de benzinekosten. Ik hoop snel van je te horen. Tot spoedig.

 4. Hai,
  Ik heb geboekt voor aankomende 7 aug. ™ 14 aug.
  Ik heb n plekje vrij in de auto voor iemand die mee wil rijden…..
  Misschien (in overleg) vertrek ik n dagje eerder al.
  Met vriendelijke groet, Marjan.

 5. Hallo! Gaan er nog meer mensen 7 augustus? Het lijkt me gezellig om samen te reizen. Ik heb zelf een oud autootje (Alto) of misschien kan ik met iemand meerijden? Ik hoor het graag!

  1. Hai Mirt,
   ik ga ook de 7de! En ik heb een autootje! zullen we kijken of we samen kunnen reizen?
   Groetjes, Yvonne

   1. Hai Yvonne,

    Dat is gezellig! Ik woon in Gouda jij? Beetje afhankelijk van waar je woont, kan ik naar jou toekomen.

    Groetjes Mirt

    1. Beste Mirt en Yvonne,

     Ik ga ook de 7e en heb geen auto. Is het mogelijk met jullie mee te reizen?
     Ik woon in Den Haag, maar geen enkel probleem om elders naar toe te komen.
     Uiteraard deel ik mee in de benzinekosten.

     Groet,
     Jolanda

 6. Hoi, ik heb me aangemeld voor de week van 21 t/m 28 aug. Ik zie nu pas dat mijn berichtje,wat ik al eerder had geschreven, niet geplaatst is (?). Maar goed. Ik zou het fijn vinden om met iemand te kunnen meerijden. Zonodig kan ik ook een deel het stuur overnemen, zodat de chauffeur(s) op tijd kunnen rusten.
  groetjes,
  Ans v. Duijnhoven

  1. Hoi Ans.

   Ik ben op zoek naar een medereisgenoot voor de week van 21 augustus. Heb nog niet gereserveerd omdat de afstand te lang is voor me alleen. Heb een auto tot mijn beschikking.
   Hoor het graag.

   Groetjes Marlou

   1. Hallo Ans en Marlou, ik wil ook graag boeken in de tai chi week en zoek eerst nog mensen met wie ik mee zou kunnen rijden. Ik zag dat er ook van Robin een vraag is voor vervoer, dus vraag me af of jullie nog plek hebben in de auto. Ik heb geen riijbewijs dus kan het stuur helaas niet overnemen.
    Ik hoor graag van jullie,

    Groetjes Mireille

 7. Hallo vakantiegenoten,

  Ik kan met Anke mee heen rijden de 24e, maar ik zoek nog een plekje in een auto voor de terugweg op de 31e. Is het nog mogelijk om iemand mee terug te rijden?
  groetjes,
  Karin

 8. Hallo Anke,

  Ik heb ook voor de week van 24 juli geboekt en woon ook in Nijmegen. Is dat plekje in jouw auto nog vrij? Dan zou het wel fijn zijn om samen te rijden.
  Groetjes,
  Karin

 9. Lieve mensen,

  In de week van 17 t/m 24 juli zal ik samen met mijn vriendin Judith als vrijwilliger werken in chateau Riaucourt bij de creatieve vakantie Frankrijk. Wij zoeken alleen een ritje terug naar Nederland. Maakt niet uit waar we worden afgezet (zelf wij wonen in Amsterdam) en we dragen bij in de benzinekosten. Zou super zijn als we samen zouden kunnen reizen. Dank je wel.
  Kiki

 10. Hoi

  Ik kom 24 juli samen met een vriendin vanuit Les Diolots ( vlakbij Chateau Chinon) naar jullie toe.
  We hebben er dan al een weekje schilderen opzitten. Als wij Jopie en Helene de 31e met iemand mee terug naar Nederland kunnen zou dat heel fijn zijn. Maakt niet uit waar we stappen wel op de trein.
  We komen uit het Westland.
  Groetjes Helene

 11. Hoi!

  Ik ga naar de creatieve vakantie als tai chi docent en als thai masseur, in de tai chi week. Die is van 21 augustus t/m 28 augustus. Kan ik met iemand meerijden?

  Groetjes,
  Robin

  1. Hoi Robin.
   Ik wil die zelfde week boeken en heb een auto tot mijn beschikking. Ik kan pas boeken als ik weet een reisgenoot te hebben, omdat de afstand te lang is voor mij alleen te rijden.

   Ik hoor het graag.

   Groetjes Marlou

   1. Hallo Marlou en Robin, ook ik wil deze week graag boeken, maar zoek eerst nog naar mensen met wie ik mee zou kunnen rijden. Ik heb geen rijbewijs dus kan helaas het stuur niet van je overnemen Marlou. Heb je nog plek in de auto voor een medereiziger?

    Groetjes Mireille

 12. Hi allen,

  ik ben een van de vrijwilligers, die samen met de anderen heerlijk eten voor jullie zullen voorbereiden. Ik zal van 17 t/m 24 in Frankrijk zijn en vroeg me af of ik misschien met iemand kon meerijden. Ik woon zelf in Amsterdam en kan met het ov natuurlijk ergens naartoe reizen als dat zou helpen.

  Groet,
  Lisa

  1. Hoi Lisa,
   Ik weet niet of je Caren vandaag al hebt gesproken, maar je kunt a.s. zondag met mij meerijden. Misschien handig om te bellen om even verder af te spreken. Mijn tel.nr. is 06-52382154.
   Groetjes,
   Christel

 13. Hallo allemaal, ik heb de creatieve vakantie geboekt van 17 t/m 24 juli. Ik woon in de omgeving van rotterdam en reis met mijn eigen auto. Heb eventueel nog een plekje vrij om iemand mee te nemen.
  Hartelijke groet,
  Christel

  1. Beste Christel,

   Wat leuk, ik heb dezelfde vakantie net geboekt. Ik zou dolgraag met je mee willen rijden. Benzinegeld delen of misschien liever betaald worden in voetreflexmassages tijdens je vakantie? Hartelijke groet Ellen

  2. Hoi Christel, heb je evt nog een plekje over voor de terugreis of zit je al vol met Ellen erbij? ? Ik wil delen in de benzinekosten men kan evt ook een stuk rijden als je dat prettig vindt. Ik hoor het graag! Groetjes, Gerline

   1. Hoi Gerline,
    Ik weet nog niet helemaal zeker of dat gaat passen. Ik heb twee passagiers die meerijden en niet zo’n heel grote auto. Het hangt even van de hoeveelheid baggage af of ik nog plek over heb. Laten we anders even in Frankrijk verder kijken van hoe en wat.
    Groetjes,
    Christel

 14. Hallo, ik heb me ingeschreven voor de week van 24-31 juli.
  Ik rij met eigen auto en kampeerspullen, waardoor er plek is voor een medereiziger.
  Ik woon in nijmegen.
  Groetjes, Anke

 15. Hoi hoi, van 31 juli t/m 7 aug.ben ik in Frankrijk. Ik woon in Haarlem en er kunnen 1-2 mensen meerijden zowel op de heen als terugweg. Gr. Marian

  1. Hoi Marian, wat leuk! Ik ga zelf ook die week en rijd graag mee terug als dat kan. Op de heenweg heb ik een tussenstop in parijs dus ga ik met de trein. Heeft er zich al iemand gemeld? Anders rij ik graag mee! Groetjes, Marloes

 16. Hai!
  Ik ga van 24-31 juli naar Frankrijk en heb er onwijs veel zin in! Als er nog mensen zijn die samen willen rijden, dan hoor ik het graag!

  Groet van Annelies

  1. Hoi Annelies.

   Terug zou geweldig zijn , heen komen we vanuit Frankrijk met de trein.

   groetjes Helene

 17. Hoi,
  heb mij ingeschreven voor de creatieve vakantie van 10 juli tot 17 juli.
  Woon in Santpoort noord dat ligt bij Haarlem
  En heb een plaats in mijn auto om mee te rijden.
  Groetjes Yvonne

  1. Hallo Yvonne,

   ik zie ineens jouw bericht, ik woon in Zandvoort dus dicht bij jou in de buurt, ik ga ook van 10 tot 17 juli naar Chateau Riaucourt.
   Ik was van plan om alleen te rijden maar misschien toch nu samen……
   Of wil jij ook graag zelf rijden ?
   Hoor hopelijk snel van je.
   Groeten Carla

 18. hallo creatieve vakantiegangers,

  Ik ben van 17 juli t/m 31 juli in Frankrijk en rij zondag 31 juli terug naar Nederland.
  In mijn auto heb ik plek voor 1-2 personen die mee terug willen rijden en het zou fijn zijn om niet alleen te hoeven rijden.
  Indien je mee wilt rijden, hoor ik het wel!

  groetjes Karen

 19. Hallo allemaal,
  Ik ga de week van 17 t/m 24 juli, ik rij met een vriendin mee heen. Heeft iemand ruimte voor mij om mee terug te rijden? Kan evt ook een stuk rijden en delen benzinekosten spreekt voor zich. Groeten van Gerline

 20. Hallo Ineke,
  Ik deed vanmiddag een oproep om evt. met je mee te rijden naar Frankrijk, maar ik heb inmiddels een andere manier heb gevonden om daar te komen.
  Hopelijk heb je nog iemand anders om mee te rijden. Goeie reis en tot ziens op Riaucourt.
  Groetjes
  Gonny Wolters

 21. berichtje voor Krista…ik wil ook best een stuk rijden…geen probleem…ik hoor het wel…Groetjes, Mentha

 22. Hallo Ineke,
  Ik zag dat jij ook van 24-30 juli naar Frankrijk gaat om lekker creatief bezig te zijn. Ben je inmiddels al ‘volgeboekt’, of zou ik nog mee kunnen rijden met jou? Ik heb mijn rijbewijs, maar heb lang niet gereden. (ik kan oefenen van tevoren 😉 ). En ik wil natuurlijk de onkosten meebetalen.
  Ik woon in Nijmegen, maar kan in Amsterdam logeren.
  Laat maar weten. Groetjes, Gonny

 23. Hallo allemaal,

  Ik ga op 10 juli richting Frankrijk en er kan iemand met mij meerijden. Ik woon in Dordrecht. Je kunt alleen niet mee terug rijden, omdat ik na de week in Riaucourt verder Frankrijk inga.

  Groeten,
  Anita

 24. Hallo Krista,

  Ik heb mij ook voor diezelfde week opgegeven en zou graag met je willen meerijden. Samen reizen vind ik ook gezelliger. Ik woon in Groningen. We kunnen tzt een opstapplaats afspreken. Waar woon jij?

  Groetjes Mentha

 25. Hoi, ik heb me ingeschreven voor de creatieve vakantie van 31 juli 2016 t/m 7 augustus. Ik heb een goede auto en vind het gezelliger om samen te reizen. Wie wil er met me meereizen en eventueel ook een stuk rijden? Of is er misschien iemand waar ik met mee kan rijden?
  Groeten van Krista

  1. Dag Krista,

   Ik weet niet of jij mijn eerdere bericht goed ontvangen heb? Ik ga ook van 31 juli t/m 7 augustus op creatieve vakantie. Hebben jullie nog een extra plekje vrij? Helaas kan ik geen auto rijden, ik kan wel voor de catering en gezelligheid zorgen.

   Groeten, Annemieke Winder

  2. Hoi Krista,ik heb me ook ingeschreven van 31 juli-7 augustus. Zou ik nog met je kunnen meerijden? Ik heb zelf ook een auto, dus je zou ook met mij mee kunnen rijden. Gr. Marian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *