0 Flares Google+ 0 Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Buffer 0 0 Flares ×

  • Art Clay Silver zilveren sieraden maken creatieve vakantie Frankrijk

Creëer met gemak je eigen unieke zilveren  / bronzen sieraad of object

Ook tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk kun je je eigen unieke sieraden met gemak creëren in zilver met Art Clay Silver en in brons met bronsklei. Deze zilver en brons materialen zijn metaalkleien, kneedbaar zilver en kneedbaar brons.

Het ziet eruit als gewone klei, maar bestaat uit zilver(brons)poeder, organisch bindmiddel en water. De klei is makkelijk te vormen en dat geeft je eindeloos veel mogelijkheden bij het maken van eigen sieraden en kunstobjecten. De klei verandert in puur zilver/brons bij verhitting. Het bindmiddel verbrandt en het water verdampt.

Tijdens deze workshops krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het Art Clay Silver en bronsklei materiaal, met als eindresultaat een prachtig en uniek sieraad of object.

Als je al bekend bent met metaalklei kun je je technieken verder ontwikkelen. Nadat we een ontwerp hebben gemaakt voeren wij deze eerst uit in fimo klei om vervolgens je sieraad in zilverkle/bronsklei uit te voeren.

Je kunt je sieraad iets bijzonders meegeven door er  zirconia, zoetwaterparels of andere edelstenen in te verwerken.

Meer informatie over Art Clay Silver

Begeleiding:

Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op http://www.carensimon.com/

Art Clay Silver workshops en cursussen in Nederland

creatieve vakantie frankrijk inschrijven
Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk zilveren sieraden make art clay silver
Chateau Riaucourt

Tijdens deze week verblijven wij in het prachtige chateau Riaucourt dat geheel ommuurd is. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers  met heerlijke bedden of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met uitzicht over de prachtige parktuin. Klik hier voor meer informatie over Chateau Riaucourt. 

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Voor een uitgebreide reis- en routebeschrijving klik hier.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen.

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk

Combineer je art clay silver cursus met andere creatieve disciplines

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen. Stel hier je creatieve mix samenYoga, Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Levensketting van  edelstenenacteren, Astrologie biografieSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenSpeksteen, Lichaamsbewustzijn