4 Flares Google+ 0 Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 LinkedIn 4 Buffer 0 4 Flares ×
 
  • schildervakantie creatieve vakantie

SCHILDERVAKANTIE

De schildercursus, schildervakantie van Artfriends wordt verzorgd in chateau Riaucourt in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 560 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De schildervakantie is onderdeel van het Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je schilderlessen kunt combineren met andere creatieve cursussen. Daarnaast heeft iedere week een thema en worden, afhankelijk van de week waarvoor je kiest, dagelijks lessen verzorgd op het gebied van astrologie, yoga, acteren, musical, tai chi of zingen. Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen voor dezelfde all-in prijs (zie hiervoor de planning in de linker kolom).

De schilderlessen vinden plaats in de ochtend. Schilderen is heerlijk ontspannen in deze prachtige natuur. Bij voorkeur schilderen we buiten en trekken we erop uit, de natuur in. Je kunt ervoor kiezen de hele schildercursus te volgen of aan enkele schilder lessen deel te nemen.

Ieder onderwerp kan tijdens je schildervakantie geschilderd worden, van abstract, realistisch, impressionistisch tot intuitief.

Er wordt veel aandacht besteed aan de invloed van licht op de kleur, compositie, perspectief, schaduw en structuur.

Iedere ochtend, na het ontbijt vinden de schilderlessen plaats. We schilderen door tot de lunch, rond 13.00 uur.  Daarna kun je zelfstandig verder werken of deelnemen aan een van de andere workshops die worden gegeven.

De dag voor vertrek zullen we de laatste hand leggen aan de kunstwerken en onze laatste gezellige avond in Frankrijk met elkaar delen waarbij wij onze kunstwerken tentoonstellen en gezellig met elkaar eten.

Voor Wie?

Deze schildervakantie is geschikt voor beginners en gevorderden. Je wordt  individueel begeleid naar jouw doel, op je eigen niveau. Voorop staat het plezier in het schilderen en je persoonlijke creatieve ontwikkeling.

Techniek waarin les wordt gegeven:

houtskool, en acrylverf is aanwezig. Als je zelf olieverf of aquarel meeneemt kan je wel begeleid worden.

Begeleiding:

Schildercursussen en -workshops in Nederland

Yoga en creatieve vakantie Frankrijk schildervakantie

Chateau Riaucourt

Tijdens deze week verblijven wij in het prachtige chateau Riaucourt dat geheel ommuurd is. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers  of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met uitzicht over de prachtige parktuin. Klik hier voor meer informatie over Chateau Riaucourt. 

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Voor een uitgebreide reis- en routebeschrijving klik hier.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen.

Yoga en creatieve vakantie Schildervakantie

Schildervakantie Frankrijk

Combineer je schildervakantie met andere creatieve disciplines

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen. Stel hier je creatieve mix samenYoga, Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Levensketting van  edelstenenacteren, Astrologie biografieSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenSpeksteen, Lichaamsbewustzijn