0 Flares Google+ 0 Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Buffer 0 0 Flares ×

  • creatieve vakantie frankrijk levensketting edelstenen

 levensketting van edelstenen yoga en creatieve vakantie Frankrijk

.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De workshop Levensketting van edelstenen is een vast onderdeel van het Creatieve Vakantie Frankrijk concept. Je kunt deze bijeenkomsten combineren met andere creatieve cursussen.

De bijeenkomsten waarin  de Levensketting zal worden vervaardigd vinden plaats na de lunch. Daarnaast kun je in de ochtend schilderen en afhankelijk van de week waarvoor je kiest in de ochtend ook lessen volgen in yoga, chi kung, lichaamsbewustzijn, adem/klank, etc… 

Na de lunch kun je boetseren, zilver en edelsteen workshops volgen of heerlijk genieten van de prachtige natuur door te wandelen of een fietstochtje te maken, lekker te luieren in een hangmat met een boekje of door het bezoeken van een stadje. Vrijheid blijheid!!

Daarnaast heeft iedere week een thema en worden, afhankelijk van de week waarvoor je kiest, dagelijks lessen verzorgd op het gebied van astrologie, yoga, acteren, musical, tai chi of zingen. Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen voor dezelfde all-in prijs (zie hiervoor de planning in de linker kolom).

Levensketting

je levensverhaal vrolijk aaneengeregen

Het maken van een levensketting is een proces waarbij je, naar aanleiding van een intake of visualisatiesessie tot de voor jouw meest belangrijke en waardevolle ontdekkingen en doelen komt.

Hierdoor wordt je je bewust van de manier waarop je jezelf en de mogelijkheden die je tot jouw beschikking hebt boycot om succesvol te zijn als het gaat om het realiseren van geluk, carrière, creativiteit, persoonlijke groei, liefde, etc…

Je gaat ontdekken welke ongekende mogelijkheden binnen handbereik zijn, krijgt heel helder in beeld welke weg voor jouw de juiste is om vanuit je hart te gaan leven, duidelijk richting te geven aan je leven om zodoende te focussen en je doelen te stellen en te bereiken.

Deze nieuw herwonnen inzichten vertaal je naar edelstenen door deze intuïtief te kiezen (eventueel kunnen je inzichten ook door Caren Simon worden vertaald naar edelstenen). De edelstenen bieden vanuit hun metafysische eigenschappen, ondersteuning en zullen als metafoor dienen om je doelen te bereiken.

Jouw levensketting zal een bijdrage leveren in je geluk, zelfvertrouwen, eigenliefde, kracht, bewustwording en tegelijkertijd je kwetsbaarheid. Tevens kun je edelstenen die de zonnetekens van je geliefden vertegenwoordigen in je ketting verwerken. De levensketting weerspiegelt jouw identiteit en uniciteit.

Jij bent Uniek

Voor de workshop Levensketting in Nederland klik hier.

creatieve vakantie frankrijk inschrijven

Yoga en creatieve vakantie Frankrijk levensketting van edelstenen

Chateau Riaucourt

Tijdens deze week verblijven wij in het prachtige chateau Riaucourt dat geheel ommuurd is. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers  met heerlijke bedden of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met uitzicht over de prachtige parktuin. Klik hier voor meer informatie over Chateau Riaucourt. 

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Voor een uitgebreide reis- en routebeschrijving klik hier.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen.

yoga en creatieve vakantie Frankrijk

Combineer het maken van je levensketting met andere creatieve disciplines

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen. Stel hier je creatieve mix samenYoga, Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Levensketting van  edelstenenacteren, Astrologie biografieSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenSpeksteen, Lichaamsbewustzijn