0 Flares Google+ 0 Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Buffer 0 0 Flares ×

  • Creatieve vakantie Frankrijk edelsteen sieraden maken

De cursus Edelsteen sieraden maken wordt verzorgd in chateau Riaucourt in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 560 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

Tijdens de creatieve vakantie kun je bij de edelsteen workshops naast de levensketting van edelstenen en de beschermkristal van edelstenen ook een sieraad van edelstenen maken zonder te werken met de symboliek van de edelstenen.   Het Creatieve Vakantie Frankrijk concept houdt in dat je de edelsteen workshops onbeperkt kunt combineren met alle creatieve cursussen die gedurende de week worden verzorgd zonder dat je daarvoor bij hoeft te betalen (zie hiervoor de planning in de linker kolom).

De edelsteen workshops vinden plaats na de lunch. Daarnaast kun je in de ochtend schilderen, na de lunch boetseren, zilver en edelsteen workshops volgen en rond een uur of 16.00 uur meedoen aan een themaworkshop als yoga, tai chi, zingen, astrologie, acteren, etc…… Een vakantie van vrijheid, dus je kunt er op ieder moment ook voor kiezen om heerlijk te genieten van de prachtige natuur door te wandelen of een fietstochtje te maken, lekker te luieren in een hangmat met een boekje of door het bezoeken van een stadje. Vrijheid blijheid!!

Sieraden maken van edelstenen

Het is een feest om een uniek en persoonlijk sierraad te maken met onze uitgebreide collectie aan bijzondere edelstenen als labradoriet, bijzondere (BIWA) parels, agaat, jasper,  rose Kwarts, carneool, turkoois, koraal, hematiet, opaal, tijgeroog etc.etc.

De keuze van de stenen kan intuïtief  geschieden, je kiest in dat geval de stenen waartoe je je aangetrokken voelt, die je het  mooiste vindt en die je het meest opvallen.

Ook kan je een keuze uit de grote collectie edelstenen maken  op  basis van de symboliek van de stenen. Een beschrijving van de werking en symboliek van iedere edelsteen is aanwezig.

Naast een persoonlijk sieraad kun je ook kiezen voor een levensketting van edelstenen of een beschermkristal van Edelstenen.

Begeleiding:

Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar kunstenaars website (www.carensimon.com)

Klik hier voor meer informatie over onze workshops edelsteen sieraden maken in Nederland.

.

creatieve vakantie frankrijk inschrijven

 

yoga en creatieve vakantie Frankrijk edelsteen sieraden maken
Chateau Riaucourt

Tijdens deze week verblijven wij in het prachtige chateau Riaucourt dat geheel ommuurd is. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers  met heerlijke bedden of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met uitzicht over de prachtige parktuin. Klik hier voor meer informatie over Chateau Riaucourt. 

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Voor een uitgebreide reis- en routebeschrijving klik hier.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen.

yoga en creatieve vakantie Frankrijk edelsteen sieraden maken

Combineer je edelsteen cursus met andere creatieve disciplines

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen. Stel hier je creatieve mix samenYoga, Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Levensketting van  edelstenenacteren, Astrologie biografieSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenSpeksteen, Lichaamsbewustzijn