0 Flares Google+ 0 Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Buffer 0 0 Flares ×

Creëer met gemak je eigen unieke bronzen  / zilveren  sieraad of object

Je eigen unieke sieraden of objecten creëren je met gemak in  brons met Goldie Bronze of Prometheus en zilver met Art Clay Silver. Art Clay Silver, goldie bronze en Prometheus bronsklei zijn metaalkleien, kneedbaar zilver en kneedbaar brons.

Het ziet eruit als gewone klei, maar bestaat uit zilver(brons)poeder, organisch bindmiddel en water. De klei is makkelijk te vormen en dat geeft je eindeloos veel mogelijkheden bij het maken van eigen sieraden en kunstobjecten. De klei verandert in puur zilver/brons bij verhitting. Het bindmiddel verbrandt en het water verdampt.

Tijdens deze workshops krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het Art Clay Silver, goldie bronze en Prometheus brons materiaal, met als eindresultaat een prachtig en uniek sieraad of object.

Als je al bekend bent met metaalklei kun je je technieken verder ontwikkelen. Nadat we een ontwerp hebben gemaakt voeren wij deze eerst uit in fimo klei om vervolgens je sieraad in zilverkle/bronsklei uit te voeren.

Je kunt je sieraad iets bijzonders meegeven door er  zirconia, zoetwaterparels of andere edelstenen in te verwerken.

Meer informatie over Art Clay Silver en bronsklei

Begeleiding:

Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar  kunstenaars website: (http://www.carensimon.com/)
bronzen amulet creatieve vakantie Frankrijk bronsklei
Creatieve vakantie frankrijk bronzen amulet

Art Clay Silver, goldie bronze en Prometheus bronsklei workshops en cursussen in Nederland

creatieve vakantie frankrijk inschrijven

Combineer je art clay silver cursus met andere creatieve disciplines

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen. Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiefilm makenkookworkshop vakantieacterenAstrologie biografie.

Themaweken

tango vakantieschilderweek 2-in-1

retraiteweken

In retraite is een activiteit van Artfriends / Creative Partner. Met haar activiteiten draagt zij bij aan een authentiek, liefdevol en creatief leven

Tibetaans Boeddhistische weekyoga & schrijven de geest uit de fles,  Mindfulness / belichaming van een bewust bestaanvrouwenpower wekenCreatieve bewustwording,

Cursussen en workshops in Nederland

Klik hier voor cursussen, workshops en activiteiten in Nederland