0 Flares Google+ 0 Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Buffer 0 0 Flares ×

Beschermkristallen

Beschermkristallen zijn kunstwerkjes van edelstenen, uit de collectie “interieur juwelen” van Caren Simon, waarbij gewerkt wordt met de symboliek en metafysische eigenschappen van de stenen. Deze workshop wordt tijdens de Creatieve vakantie Frankrijk  verzorgd in chateau Riaucourt in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 560 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De cursus Beschermkristal van edelstenen is onderdeel van het Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je edelsteen workshops kunt combineren met andere creatieve cursussen. Daarnaast heeft iedere week een thema en worden, afhankelijk van de week waarvoor je kiest worden lessen verzorgd op het gebied van Yoga, schilderen, boetseren, speksteen, astrologie, acteren, tai chi, zingen, edelsteen workshops en levensketting van edelstenen. Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen zonder dat je daarvoor extra moet bijbetalen. (zie voor de planning de rechter kolom).

Beschermkristallen van edelstenen

Beschermkristallen zijn kunstwerkjes van edelstenen, uit de collectie “interieur juwelen” van Caren Simon, waarbij gewerkt wordt met de symboliek en meta- fysische eigenschappen van de stenen.

Tijdens deze workshops creëren wij een prachtig Kunstwerkje, een persoonlijke beschermkristal, met bijzondere edelstenen, zilverdraad en andere natuurlijke materialen.

Alle (half)edelstenen beschikken over  metafysische eigenschappen waar specifieke genezende, beschermende en bewustwordende  krachten vanuit gaan. De werking en symboliek van deze kristallen is afhankelijk van de soort waartoe het behoort.

Op basis van geboortedatum of specifieke behoeften kunnen de kristallen worden geselecteerd. Je kunt ook intuïtief  je kristallen kiezen.  Het geheel wordt afgemaakt met een 9 cm. grote prachtig dubbelzijdig geslepen Boheemse regen-boogkristal.

Begeleiding:

Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar kunstenaars website (http://www.carensimon.com/)

Klik hier voor meer informatie over onze workshops Beschermkristallen in Nederland.

 

creatieve vakantie frankrijk inschrijven

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk edelsteen workshop

Chateau Riaucourt

Tijdens deze week verblijven wij in het prachtige chateau Riaucourt dat geheel ommuurd is. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers  met heerlijke bedden of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met uitzicht over de prachtige parktuin. Klik hier voor meer informatie over Chateau Riaucourt. 

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Voor een uitgebreide reis- en routebeschrijving klik hier.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen.

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk edelsteen workshop

Combineer je edelsteen cursus met andere creatieve disciplines